de wraak van salland naar herxen

De Herxer Marke in Herxen vormt op zaterdag 3 maart de locatie voor een nieuwe voorronde van bandjesjacht ‘De Wraak van Salland’. Op het programma staan optredens van Dut ow Deugt, 10 To Go, The Schiw en That’s what she said’.

Dut ow Deugt uit Boerhaar speelt echte boerenrock. Eigen nummers worden afgewisseld met covers van onder andere Normaal, Jovink, Neil Young en AC/DC. 10 to Go bestaat uit muzikanten uit Deventer en Raalte.

De heren zijn momenteel nummers aan het schrijven voor een nieuwe plaat. De band omschrijft haar stijl als alternatieve pop/rock. The Schiw speelt rockmuziek waarin echo’s uit de Engelse punkmuziek van eind jaren zeventig doorklinken. Eigen werk wordt afgewisseld met covers van onder andere The Pixies en Joy Division. De bandleden zijn tevens de drijvende krachten achter de ‘In the attic’-avonden in Heino. That’s what she said komt uit Zwolle en staat volgens eigen zeggen garant voor hippe rock, harde hiphop en goeie klassiekers. Van Jamiroquai tot Foo Fighters, alles is mogelijk.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.