de wraak in bosgoed heeten

Dut ow Deugt won enkele weken overtuigend de Wraak in Herxen. Deze band speelt rock ’n roll wat ze in een typisch Salland jasje hebben weten te gieten. Dialect en stevig gitaarwerk. Peanuts Outta Can kennen we nog uit Nieuw-Heeten. De band ging door nadat ze de meeste stemmen bij de online poll binnen haalden. Minight Menace stond in Luttenberg en speelt punk-rock met als frontvrouw Heleen (oorspronkelijk uit Laag-Zuthem). Ook Razzle is in Heeten aanwezig, een allround band die eerder in Café Reimink te Lemelerveld stond, speelt voornamelijk covers.

Tijdens de halve finales bepaalt de jury welke band door gaat naar de finale in de Leeren Lampe op vrijdag 6 april. Deze avond is Marjolijn Dokter aanwezig vanuit het Burgerweeshuis. Marjolijn daar projectmedewerker en houdt zich onder meer bezig met de popronde, het festival Havenwerk en Burgerpop. Verder heeft ze op de rockacademie in Tilburg gezeten en is drummer van onder meer the Freaks en the Mekanik. Het burgerweeshuis zal ook een podiumplek weggeven aan de uiteindelijke winnaar van de Wraak.

Ook Harrie Kiekebosch is als jury aanwezig. Harrie is mede-eigenaar van Salland, Vechtdal en Deventer Centraal. Daarnaast doceert hij communicatie aan het Saxion en is zelf groot muziekliefhebber. Ook is Harrie betrokken bij de opzet en uitvoering van de Wraak van Salland.

Als laatste jurylid is Eléon de Haas gevraagd. Hij is cultuurmakelaar in verschillende gemeenten, waaronder Raalte. Hij is actief betrokken bij verschillende projecten en adviseert en ondersteunt het culturele leven. Daarnaast is Eléon musicus en heeft een opleiding gevolgd aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). Zoals hij zelf al twitterde: ”don’t try to fool me”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.