de groot niet onder indruk van tv uitzending

“Ik heb geen 17, maar 19 jaar bij Grontmij gewerkt. Ik heb nog nooit een project in Drenthe gedaan, ik wist niet dat Grontmij bij dit project betrokken was en ik wist niet eens dat ik in het tv-programma genoemd zou worden.” Wethouder Roger de Groot haalt zijn schouders op bij de uitzending van De Slag om Nederland van afgelopen maandagavond.

Het VPRO-programma suggereerde maandagavond dat er een verband was tussen de aanstelling van De Groot als burgemeester in De Wolden en zijn verleden bij het bedrijf Grontmij. “De link is creatief gelegd, maar een verband is er niet. De procedures rondom de aanstelling van een burgemeester kun je niet eens beïnvloeden.”

Ook heeft De Groot zijn bedenkingen bij het VPRO-programma an sich: “Het is een suggestief programma. Het verhaal is van één kant belicht.”

Over de kwestie zelf wil De Groot geen uitspraken doen. “Ik weet wat er speelt, maar ik ga me later pas in het project verdiepen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.