de badkamers van joop elders sanitair

“De naam Elders heeft bijna de status van een merk gekregen”, stelt Erik Schut van Joop Elders Sanitair in Raalte vol trots. “Niet alleen wat betreft de kwaliteit van het aanbod, maar ook als het gaat om de realisatie van de badkamers. Daar hebben we hard voor gewerkt. Vijftien jaar geleden hebben we er heel bewust voor gekozen om ons te richten op alle aspecten van de badkamer. Niet alleen de verkoop, maar ook de installatie. We gaan voor een prachtig eindresultaat dat aan al onze standaarden voldoet. Dan is het ook het beste om overal verantwoordelijk voor te zijn. Zo heeft de klant optimale duidelijkheid en mag ie rekenen op het beste eindresultaat!”

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur is gevestigd aan de Boeierstraat 2, telefoon: 0572-361111 en/of 0572-351278. Meer informatie is te vinden op staging2.joopelders.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.