de allerlaatste voorstellingen in het hoftheater

Voorstellingen in het ‘oude’ Hoftheater zijn voor het laatst te zien tijdens het FINALEweekend van 20 tot en met 22 april. Begin mei wordt met de sloop begonnen. In dat laatste weekend zijn er drie voorstellingen: Koller (20 april), High Heels in Concert (21 april) en het Nederlands SymfonieOrkest (22 april). Rondom deze voorstellingen zijn er allerlei activiteiten, zoals live muziek in de foyer.

In datzelfde weekend wordt ook het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd en is het nieuwe programmaboekje exclusief te verkrijgen bij het HOFtheater. Uiteraard ontvang je als HOFgenoot het boekje ook thuis en heb je tot en met 13 mei voorrang bij de voorinschrijving.

Even een tipje van de sluier van de programmering 2012-2013: Helligen Hendrik, Höllenboer, Dutch Eagles, Wolga Kozakken, Rob Kamphues, Javier Guzman, Angela Groothuizen, Guido Weijers, Flairck, Vrouw Holland, Boer’n Leu, Daniël Lohues, Pater Moeskroen en Nathalie Baartman.

De allerlaatste activiteit is het weekend na het FINALEweekend. Dansgroep Ralda viert dan namelijk haar jubileum in het Hoftheater. De dag na deze jubileumviering gaat de schop in de grond.

Kijk voor het programma van het hoftheater op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.