Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom werk creeren

de 10 verschillen rondom werk creeren

Onze economie schijnt op weg te zijn naar een nieuw dieptepunt, omdat veel geld al is verdwenen

en de resterende centen ook opraken en het geld steeds minder rolt. Daardoor vallen bedrijven om en neemt werkgelegenheid en inkomen af. Onze politieke ‘lijders’ in het Catshuis broeden zinloos op plannen hoe de tering naar de nering te zetten. Als ze creatief gaan denken volgens een andere gezegde dan creëren ze ‘werk om werk te houden’. Dat levert banen op en dus inkomen. Het geld gaat weer rollen en de economie dus weer draaien.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.