de 10 verschillen rondom voorjaar

Half december kennen we de kortste dag en de langste nacht. Daarna lengen de dagen weer. Drie maanden later zijn de dag en de nacht weer even lang en begint half maart de lente. Dan krijgen we na de wintertenen last van lentekriebels. Nieuwe paren maken toekomstplannen over hun huisje, boompje en beestje. Voor die toekomst kunnen vogels daarbij als voorbeeld dienen. De kleine ZZP’ers demonstreren ons jaar in jaar uit wat duurzaam bouwen is.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.