de 10 verschillen rondom inkrimpen

De pensioenfondsen maken ons bang voor de toekomst met mededelingen over krimpende uitkeringen. Ze verdedigen dat met hun blik op de toekomst waarin ze alles zien krimpen. Dat is een krom beeld. De toekomst is de weg vóór ons naar de horizon toe. Maar de horizon is gezichtsbedrog en bestaat niet echt. Al sinds 1425 is bekend dat de kromming van onze oogbol een vertekend beeld geeft van de werkelijkheid. Daardoor schijnt alles naar de verte toe te krimpen. Maar schijn bedriegt. Zijn zij nu zo dom of zijn wij zo slim?

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.