Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rond werk creeren

de 10 verschillen rond werk creeren

Onze economie schijnt op weg te zijn naar een nieuw dieptepunt, omdat veel geld al is verdwenen

en de resterende centen ook opraken en het geld steeds minder rolt. Daardoor vallen bedrijven om en neemt werkgelegenheid en inkomen af. Onze politieke ‘lijders’ in het Catshuis broeden zinloos op plannen hoe de tering naar de nering te zetten. Als ze creatief gaan denken volgens een andere gezegde dan creëren ze ‘werk om werk te houden’. Dat levert banen op en dus inkomen. Het geld gaat weer rollen en de economie dus weer draaien.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

creëren

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.