Home / archiefcentraal / davin mosterd wint sallands got talent

davin mosterd wint sallands got talent

Ruim tweehonderd man kwam op de finale af. Onder hen natuurlijk veel familie leden en vrienden. Het bekende publiek zorgde voor veel applaus, wat ook mee telde voor de publieksprijs. Na ieder optreden werd het aantal decibel gemeten van het schreeuwende publiek. De act met het hardste gejuich, had al een puntje voor tijdens het bepalen van de publieksprijs. Daar waar het publiek keek naar de performance, was er een vak jury die ook keek naar de instrumentale en vocale kwaliteit van de deelnemers. Die was overigens hoog, want alle deelnemers hadden al verschillende voorrondes doorstaan. Voor de deelnemers verwijzen we naar een eerder artikel op Salland Centraal

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.