danique bosch is sallands best top model

Danique Bosch, 15 jaar uit Raalte, is zondag verkozen tot Sallands Best Top Model. Kirsten uit Den Ham werd tweede, Iris uit Nijverdal derde. Op een bomvolle Plas deden de modellen hun kunstje op de catwalk.

Danique won een modellenkamp van Freshmodels, een waardecheque van juwelier Haarmeijer en mag een jaar lang op een elektrische scooter rijden. Omdat het winnende model 15 jaar is, mag ze nu echter nog geen scooter besturen.

De modellenverkiezing was onderdeel van het Raalter Modeweekend. Afgelopen weekend presenteerden de Raalter modezaken hun nieuwe collecties. Op de catwalk die zondag dienst deed als strijdtoneel van de modellenverkiezing, toonden zaterdag verschillende modellen al de nieuwe modecollecties. Jordi Alferink stuurde van afgelopen zaterdag een fotoreportage in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.