daniel lohues in uitverkocht hoftheater

‘‘Moi’’, zegt Daniël Lohues. ‘‘Moi’’, zegt het publiek. Zo begon de onmeunig mooie uitverkochte voorstelling van Daniël Lohues gisteravond in het Hoftheater. Met zijn warrige krullen en trainingsbroek en zes verschillende gitaren staat hij klaar om een bom van positiviteit en Drentse nuchterheid los te laten op het publiek. Deze keer weer met twee muzikanten: Guus Strijbosch (contrabas) en Bernard Gepken (verschillende snaarinstrumenten).

Met zijn nieuwe voorstelling ‘Gunder’ gaat het over plekken, thuis en aan de horizon. De liedjes gaan, zoals we het van Lohues gewend zijn, over kleine, grappige, maar vooral ook over o zo herkenbare dingen. Zo is hij zijn sleutel kwijt en gaat het over het verschil tussen dorpelingen en stedelingen en Nederlanders en Amerikanen. Ook heeft hij het over het gevoel al bijna thuis te zijn als hij de IJssel bij Zwolle oversteekt en over aardig doen tegen mensen die niet aardig doen tegen jou. Een hartstikke mooie voorstelling dus, met een gemengd publiek.

Kijk voor meer voorstellingen in het Hoftheater op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.