dames 1 smhc wil opnieuw punten

Inhoud van de training? “Veel duur- en sprintwerk en dan ook nog eens bijna allemaal met de bal. Het verdedigend systeem nog eens doorgenomen, want zondag aanstaande komen de dames van Kampen op bezoek. In de eerste helft van het seizoen werden we in Kampen van de mat gespeeld en verloren we met 5-1. Maar we willen meer en we willen ook zien aan het eind van het seizoen van die laatste plek te komen. En dan moeten we dus punten pakken. Kampen staat dan wel 5 plaatsen hoger maar dat deert ons niet,” aldus Logtenberg.

“Ik voel dat het elke week een stuk beter gaat. Ik merk ook dat de dames zo hier en daar wat zenuwachtig worden. Motiveren hoef ik ze niet. Zondag zijn ze er allemaal, behalve Sharon Tiebot, die vorige week een ernstig gekneusde enkel opliep. Het is was woensdag zelfs zo dat onze keepster boos was, omdat ze niet genoeg te doen heeft gehad. Dit zijn mooie ontwikkelingen bij SMHC.”

Zelf zien hoe het gaat? Zondag 13.00 uur SMHC-veld.