Home / archiefcentraal / csi verzet naar eerste weekend oktober

csi verzet naar eerste weekend oktober

“We hebben vanochtend vergaderd en besloten de eerste editie van CSI Salland naar 4 tot en met 7 oktober te verhuizen. Het is een half jaar later en die extra tijd zullen we benutten om het geheel nog verder aan te kleden. Het is in elk geval uitstel, geen afstel”, aldus Bakker. CSI Salland zal het eerste internationale concours zijn van het nieuwe indoorseizoen 2012/2013.

Alle betrokkenen scharen zich achter de nieuwe datum. Zo heeft Adelinde Cornelissen toegezegd om in oktober voor de dressuuravond naar Mariënheem te komen en verhuizen ook de finales om de Roelofsen Raalte Salland Cup naar dit weekend.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.