csi verzet naar eerste weekend oktober

“We hebben vanochtend vergaderd en besloten de eerste editie van CSI Salland naar 4 tot en met 7 oktober te verhuizen. Het is een half jaar later en die extra tijd zullen we benutten om het geheel nog verder aan te kleden. Het is in elk geval uitstel, geen afstel”, aldus Bakker. CSI Salland zal het eerste internationale concours zijn van het nieuwe indoorseizoen 2012/2013.

Alle betrokkenen scharen zich achter de nieuwe datum. Zo heeft Adelinde Cornelissen toegezegd om in oktober voor de dressuuravond naar Mariënheem te komen en verhuizen ook de finales om de Roelofsen Raalte Salland Cup naar dit weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.