crt toer start met het wegseizoen

Wielervereniging CRT Raalte start op zondag 4 maart met het wegseizoen. Op het programma dit jaar staan verschillende tochten en trainingsritten in de regio.

CRT biedt drie verschillende snelheidsgroepen, voor een ieder een gepaste groep wat snelheid betreft dus. Op zondagen vertrekken de fietser om 9.00 uur, zodra het zomertijd is wordt er ook op dinsdag- en donderdagavond gefietst. Er wordt vanaf de C1000 in Raalte centrum gestart.

Er is ruimte voor nieuwe leden om eens kennis te maken met de toerafdeling, zij kunnen geheel vrijblijvend zich aansluiten bij de groep om eens mee te fietsen (wel met helm). De toerleider zal uitleggen hoe er gefietst word. Mocht het je aanspreken dan kun je lid worden voor 45 euro per jaar, dat is inclusief lidmaatschap van NTFU, fietssport magazine en fietsverzekering. Nieuwe leden kunnen ook gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod van clubkleding.

Voor meer info: staging2.crtraalte.nl of Benno Klein Koerkamp (06-23638026).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.