cda raalte dringt aan op kinderpardon

CDA Raalte heeft de Tweede Kamer-fractie van haar eigen partij aangeschreven over het kinderpardon. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van vorige week donderdag nam de voltallige gemeenteraad, met uitzondering van de VVD, een motie aan waarin het college van B&W van Raalte opdracht krijgt om bij de minister aan te dringen op een zogeheten kinderpardon.

Om deze motie kracht bij te zetten, hebben ze ook hun eigen fractie in de Tweede Kamer aangeschreven. “Het uitblijven van een structurele oplossing komt die tegemoet komt aan de gevoelens van onrechtvaardigheid zal het vertrouwen in het CDA geen goed doen. Ongetwijfeld zal dat ook zijn weerslag hebben in de lokale politiek in Raalte. Het afdelingsbestuur van het CDA afdeling Raalte en de CDA-gemeenteraadsfractie dringen dan ook aan op een spoedige structurele oplossing voor de zg. “gewortelde” jonge asielzoekers,” schrijft de Raalter CDA-afdeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.