Home / archiefcentraal / carmel leerlingen in pyjama naar bakker bart

carmel leerlingen in pyjama naar bakker bart

In pyjama op de fiets naar school. Dat deden de tweedejaars VMBO-leerlingen van mevrouw Voortman vrijdagochtend. Iedereen die voor 10.00 uur in pyjama bij Bakker Bart kreeg gratis een gezond ontbijtje aangeboden.

Carmel College Salland leerlinge Maartje de Bruin wist van de leuke actie van Bakker Bart en ondernam direct actie deze week. Ze ging zelf in overleg met de schoolleiding en kreeg toestemming om samen met haar mentor en de klas gezamenlijk te ontbijten bij bakker Bart.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.