carmel grote winnaar beroepenwedstrijd

Beide heren zitten op het Carmel College Salland.

Bloedstollend spannend was het op donderdag 8 maart rond de klok van vier toen BouwBasic manager Jan van Duuren als voorzitter van de jury de winnaars van de beroepen wedstrijden, georganiseerd door opleidingsbedrijf BouwBasic BV, bekend maakte. Bij het metselen was er een miniem verschil en ging het om kleine details aldus de jury bestaande uit oud-Fundeon medewerker Frits Voorhorst en oud- BouwBasic instructeurs Henk Schrijver en Jelle van der Valle. Danny van Toly uit Heino werd met een klein verschil uitgeroepen tot winnaar.

Ook bij het timmeren kostte het de jury de nodige moeite het beste werkstuk eruit te halen. Na lang beraad werd Jelle Koopman uit Broekland winnaar. Beiden zijn leerling van het Carmel College te Raalte.

BouwBasic, het opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio’s Deventer, Raalte en Zutphen kijkt terug op enkele prachtige dagen. Er was enorme bewondering voor de leerlingen van Het Stedelijk Vakcollege Zutphen, De Waerdenborch Holten en Carmel College Raalte. Er werd twee dagen keihard gewerkt en er werden prachtige werkstukken gerealiseerd.. Alle deelnemers kregen een prachtige bouwradio als dank voor hun deelname, de winnaars ontvingen tevens een cadeaubon en bloemen. Hoewel het even wat minder gaat in de bouw biedt BouwBasic gemotiveerde jongeren, niet alleen met een technische vooropleiding, maar ook VMBO ‘ers uit de theoretische leerweg en havisten die voortijdig uitstromen alle kans op een prachtige baan en carrière in de bouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.