bokkers viert de lente brand in de bokse

De lente inspireerde Hendrik Jan Bökkers (gitarist van Jovink) tot het schrijven van een heuse lente-song. Deze week was op RTV Oost elke dag te horen hoe het ontstaan van dit nummer in zijn werk is gegaan. ‘Brand in de Bokse’ gaat over het effect van de lente op mens en dier, en wordt live gebracht met een snerpende brandweersirene.

De band heeft sinds het begin van het jaar (en de nieuwe tournee) een vernieuwde pompende ritmesectie gevonden in de personen van Arjan Pronk en Jeroen Hobert (Prodigal Sons, 16DOWN, The Horse Company).

‘Brand in de Bokse’ is het eerste nummer dat is opgenomen in de nieuwe studiopand van de band in Dalfsen en klinkt totaal anders dan we gewend zijn van Bökkers. Het staat de komende weken op de playlist van RTV Oost en blijkt ook live een echte feesttent-hit.

Afgelopen weekend gingen in de Cultus-Inn in Dronten en Dancing Bruins in Saasveld de vuisten de lucht in.

Kijk op staging2.bokkersdutnormaal.nl voor tourdata en andere info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.