Home / archiefcentraal / beltman hangt fluit aan de wilgen

beltman hangt fluit aan de wilgen

Scheidsrechter Henk Beltman heeft na 37 jaar de scheidsrechtersfluit aan de wilgen gehangen. Uitkomend voor handbalvereniging Gibo Groep/Kwiek heeft hij in de loop der jaren vele wedstrijden gefloten.

Naast het fluiten heeft Henk ook nog eens vele werkzaamheden verricht binnen de vereniging en is hij nog steeds een trouwe Kwiek-supporter. Gibo Groep/Kwiek bedankt hem voor zijn inzet en alles wat hij voor de club heeft gedaan, en wenst hem alle goeds voor de toekomst.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.