Home / archiefcentraal / begraven in raalte duurder geworden

begraven in raalte duurder geworden

De kosten voor graven verschillen enorm per gemeente. Uitvaartverzekeraar DELA vergeleek de tarieven van 583 gemeentelijke begraafplaatsen in 285 gemeenten, waaronder de begraafplaats Pleegste in Raalte.

De goedkoopste begraafplaats ligt in de gemeente Littenseradiel. Daar betaal je 456 euro voor 20 jaar. De begraafplaats Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland is het duurst. Voor 20 jaar betaal je 5.895 euro. De begraafplaats Esserveld in Groningen is relatief gezien nog duurder. Daar betaal je 6.869 euro voor dertig jaar.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.