avond met leontien van moorsel uitverkocht

De kaart voor de Vital Ladies Night, met als speciale gast Leontien van Moorsel, zijn uitverkocht. Op deze avond worden er spinningclinics gegeven door Van Moorsel. Gastvrouw deze avond is Maaike Heethaar.

De Ladies Night biedt de hele avond vertier voor dames. Naast de clinics is er live muziek, een vrouwelijk dj, staan er verschillende stands en kunnen dames proeven van hapjes en drankjes.

De Ladies Night is een voorproefje van de nationale Leontien Ladies Ride op 3 juni in Raalte. Vital Centre wil dames oproepen om samen met het Vitalteam mee te doen aan de Leontien Ladies Ride. De dames kunnen zich daarover laten informeren en hiervoor inschrijven op de Vital Ladies Night.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.