auditieronde vierde editie aanstormend talent

Jonge en getalenteerde jongens en meisjes uit alle dorpen in de gemeente Raalte kunnen zich weer aanmelden voor de auditie van Aanstormend talent. Muzikale jongeren krijgen op zaterdag 12 mei een kans mee te dingen naar een plaats in het concert dat op vrijdagavond 12 oktober plaatsvindt in de Plaskerk in Raalte.

Het is alweer de vierde keer dat de Orgelcommissie van de Raalter Plaskerk dit grootse festijn organiseert. Jongeren kunnen zo hun muzikale talenten laten horen aan een jury die hen beoordeelt. Natuurlijk is er voor belangstellenden de mogelijkheid om de auditie bij te wonen.

Jonge zangers of zangeressen of jongeren tot en met 18 jaar die (eigen) muziek maken op piano, fluit, mondharmonica, pauken, orgel, drum, gitaar, saxofoon of welk ander instrument dan ook of die en bandje hebben, kunnen zich voor deze bijzondere avond opgeven. Natuurlijk zijn ook groepjes scholieren die samen, op welke wijze dan ook, muziek maken hartelijk welkom. Initiatief en organisatie is in handen van de orgelcommissie van de Plaskerk.

Elke deelnemer kan zich op zaterdag middag 12 mei presenteren aan de jury. De jury zal de muzikale prestaties van de kandidaten beoordelen en selectie samenstellen van kandidaten die aan het concert op 12 oktober gaan meewerken. Er kunnen op deze middag dus ook kandidaten afvallen.

Voor vragen, meer informatie of het aanmeldingsformulier kun je terecht op staging2.aanstormendtalent.com Vul het formulier in stuur het voor 1 mei naar Mirjam Borger, mirbor86@hotmail.com of bel 06-53865497.

Rotary Raalte en de Stichting Roelofs-Dijkslag steunen dit initiatief van de Orgel Commissie onder andere door mooie geldprijzen ter beschikking te stellen. Er wordt zowel een publieksprijs als een vakjuryprijs uitgereikt. Hiermee kunnen de winnaars hun muzikale talenten verder ontplooien. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een speciaal hiervoor ontworpen Award.

Na de geweldige concerten van 2009, 2010 en 2011 verwacht de organisatie ook dit jaar weer een grote opkomst Het Orgelfonds van de Plaskerk won in 2010 de aanmoedingscultuurprijs voor dit initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.