Home / archiefcentraal / aspergebier over vier weken klaar

aspergebier over vier weken klaar

Witbier met asperges: Over vier weken is het brouwsel klaar om gedronken te worden. Afgelopen woensdag werd de aftrap voor het brouwen van speciaalbier in de brouwerij van Sallands Landbier gegeven.

Stapsgewijs verdwenen de asperges in de brouwketels van de brouwerij. Sallandse aspergetelers kwamen nieuwsgierig kijken naar de handeling.

Vorig jaar brouwde Sallands Landbier het aspergebier ook al. Het werd zo’n succes dat het dit jaar groter op wordt gepakt: Meer brouwers en meer bier.

Naar verwachting schenken meerdere horecagelegenheden dit aspergeseizoen het bier nog. Ook komt het bier in de schappen van de aspergetelers te liggen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.