arie koomen en edo brunner in capellenborg

Arie Koomen en Edo Brunner zijn zaterdagavond 10 maart om 20.15 uur in het Capellenborg Theater Wijhe te zien met de voorstelling ‘E en A is toch voordeliger’. Een duo van mannen met meerdere tekortkomingen.

Arie Koomen is bekend van het improvisatieprogramma ‘De Lama’s’ en ‘Doe maar normaal’. Edo Brunner is met name bekend van televisieserie ‘Rozengeur & Wodka Lime’ en diverse films als ‘Knetter’ en ‘Dennis P’. Edo en Arie leerden elkaar kennen bij ‘Tequila’ van BNN en er was meteen een klik. Er zijn mensen die zeggen dat je niet mag klikken, maar daar hebben Edo en Arie maling aan.

In het vorige theaterseizoen speelden Arie en Edo al samen in de voetbalklucht ‘Avondje Bergkamp’ en nu staan zij als duo in de theaters met de voorstelling ‘E en A is toch voordeliger’: omdat in dit geval 1+1, Edo en Arie, net wat meer dan 2 is.

Naast de Dikke en de Dunne, Bassie en Adriaan, Bert en Ernie en Nick en Simon is er best nog wel plaats voor een nieuw duo, vinden Edo Brunner en Arie Koomen. Kom je één van de twee tegen is er niets aan de hand, maar samen zijn ze de luis in de pels. De een hard, de ander zacht, de een romantisch, de ander boers, maar samen de ultieme bevrediger.

De cabaretvoorstelling ‘E en A is toch voordeliger’ is te zien op zaterdag 10 maart 2012 om 20.15 uur in het Capellenborg Theater Wijhe. Kaarten kosten 18 euro.

Zie ook staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.