andre wint de wedstrijd van de week

André heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal gewonnen. Hij voorspelde namelijk samen met zeven anderen de juiste uitslag van het competitieduel tussen Heeten en Wijhe van afgelopen zondag goed. In Heeten werd het 1-1. Bij loting van een winnaar, kwam André als winnaar uit de bus.

Door het gelijkspel bleef het verschil tussen beide teams ook na dit duel zes punten. Heeten is nog niet verlost van degradatiegevaar. De ploeg staat twee-na-laatste op de ranglijst, maar heeft een duel meer gespeeld dan de nummer laatst en voorlaatst. Wijhe ’92 staat op de zevende plek van de ranglijst, met vierentwintig punten uit achttien wedstrijden.

Woensdag om 12.00 uur presenteren we weer een nieuwe wedstrijd van de week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.