alferink kado in heeten zoekt opvolger

Willy Alferink (59) en z`n partner Tejo de Haan |(60) zijn op zoek naar enthousiaste opvolgers voor hun winkel in Heeten. Het winkelpand annex woonhuis aan de Dorpsstraat staat te koop tot eind januari 2013. “Na bijna 40 jaar in de winkel te hebben gestaan wordt het tijd voor iets anders. We kunnen niet eeuwig doorgaan. Alferink Kado in Heeten bestaat ruim 63 jaar en is in Heeten en omstreken een begrip. Het is een goedlopende winkel waar vriendelijkheid, service en een ruim assortiment hoog in het vaandel staan. Het zou toch jammer zijn als dit allemaal uit het dorp zou verdwijnen,” stellen Willy en Tejo. “Heeten heeft een enorme behoefte aan dit soort winkels.”

“Het winkelpand annex woonhuis is te koop voor iedereen, maar onze vurige wens is het voortbestaan van de winkel. We willen via deze oproep in de krant aan iedereen laten weten dat we op zoek zijn naar opvolgers.”

De ouders van Willy Alferink, wijlen Bertus en Anna Alferink zijn in 1949 begonnen met een kleine winkel. In 1973 kwam Willy in de winkel te staan, eerst samen met zijn moeder, later met hulp van èèn van zijn zussen. In 1975 is het postagentschap in de winkel gevestigd en in 1995 vond er een verbouwing plaats.

“Het zou toch jammer zijn en een heel gemis als dit alles gaat verdwijnen. Het is een flinke aantasting van de leefbaarheid en de sociale contacten, met name in de kleine dorpen,” aldus het duo.

“Enthousiaste opvolgers die het belang inzien van het voortbestaan van een winkel zoals wij die nu hebben zou voor de Heetense gemeenschap dè oplossing kunnen zijn want volgend jaar 31 januari is het echt afgelopen en sluit Alferink Kado de winkel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.