1 en al reclame komt naar raalte

Wie binnen- en buitenreclame zegt, denkt aan 1 & al reclame. Sinds de start van het bedrijf in Haarle, dit jaar alweer zeven jaar geleden, is de naam stevig verankerd in het Sallandse bedrijfsleven. Het aantal diensten en producten is inmiddels bijna niet meer in één zin te noemen. Niet gek dus, dat 1 & al reclame op de huidige locatie uit haar jas groeit. Tijd voor een nieuw pand, om precies te zijn in Raalte. Na de bouwvak hopen eigenaren Jiffree Wichers Schreur en Marlon Lorkeers de deuren te openen aan de Zompstraat 31.

Marlon Lorkeers: “De wens om uit te breiden bestond al langer, maar onze huidige locatie in Haarle biedt hiervoor helaas geen mogelijkheden. Toen kwam Raalte in beeld. Niet alleen konden we hier een mooi perceel grond kopen, we zitten straks ook een stuk centraler ten opzichte van onze klanten”. Jiffree Wichers Schreur vult aan: “De plek is qua exposure ook ideaal omdat deze precies in een knik aan de doorgaande weg zit. Weggebruikers rijden straks bijna letterlijk tegen ons aan. Op de nieuwe locatie gaan we in eerste instantie door op dezelfde voet en met onze huidige personeelsbezetting. Het werken wordt alleen een stuk efficiënter. Zo kunnen we bijvoorbeeld meerdere voertuigen tegelijk aan, terwijl dat nu één voor één moet”.

Het ontwerp voor het nieuwe gebouw staat al vast. De benedenverdieping bestaat uit een grote productiehal met aangrenzend kantoor, in totaal circa 750 m2. Daarboven komt een tweede laag met een oppervlakte van 100 m2. Lorkeers: “Meer dan genoeg ruimte voor dit moment, maar hier moeten we de eerstkomende jaren dan ook mee vooruit kunnen. Wel heel belangrijk is dat mensen net zo makkelijk binnen kunnen stappen als nu in Haarle. We zijn een laagdrempelig en toegankelijk bedrijf en dat willen we blijven. Hoe groot we in de toekomst misschien ook zullen worden”.

Hoewel 1 & al reclame dit jaar alweer zeven jaar bestaat, is het bedrijf nog altijd groeiende. Wichers Schreur: ”Onze kracht bestaat uit een combinatie van ervaring, oplossingsgericht meedenken met de klant en onvoorwaardelijke kwaliteit. En we zijn zeer veelzijdig en hebben een ervaren en op elkaar ingespeeld team. Wie wil, kan bij ons terecht voor een totaalconcept: van logo/huisstijl tot drukwerk en website, bedrijfskleding en binnen- en buitenreclame. Maar ook voor stickers, spandoeken, banners, canvasdoeken en posters. Met behulp van onze grootformaat printers, plotters, gereedschappen en materialen wordt alles zoveel mogelijk in eigen huis geproduceerd. Ons werk is heel divers, net als onze klantenkring. Dat maakt het vak erg leuk”.

Carwrapping

Naast bestaande technieken volgt 1 & al reclame nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet. Carwrapping bijvoorbeeld. Hierbij wordt het voertuig ‘ingepakt’ met een kwalitatief hoogwaardig gegoten folie. Dit kan met een full colour print of diverse kleuren folie. Van mat zwart tot glanzend wit, metallic of carbon, bijna alles is mogelijk. De techniek is een perfect alternatief voor spuiten. Door het aanbrengen van de folie wordt de originele lak namelijk beschermd, waardoor bij het verwijderen van de folie het voertuig er weer als nieuw uitziet. Lorkeers: ”Hetzelfde principe passen we ook toe op deuren en wanden, respectievelijk door- en wallwrapping genoemd. Dan printen we een mooie foto of afbeelding op speciale folie, wat vele malen sterker is dan behang. Met name in kantoren, winkels en horeca zie je dit steeds meer, maar ook voor thuis is de toepassing van folie in opkomst. Of we ook alweer nieuwe plannen hebben? Uiteraard, maar dat blijft nog even geheim.” Houd Salland Zakelijk dus goed in de gaten…!

Neem voor meer informatie contact op met:

1 & al reclame

Poggenbeltweg 17C

7448 PL Haarle

Telefoon: 0548 – 595120

Email: info@1enalreclame.nl

Internet: staging2.1enalreclame.nl en staging2.carwrappingholland.nl

Twitter: @1enalreclame en @carwrappinginfo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.