wvdw marienheem nieuw heeten

Carnaval zit er weer op en dit weekend gaat de bal weer rollen op de Sallandse velden. Dat betekent natuurlijk ook een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Voorspel de uitslag van de derby tussen Mariënheem en Nieuw Heeten en maakt kans op een voetbal.

Zowel Mariënheem als Nieuw Heeten is terug te vinden in de middenmoot van de Vijfde Klasse H. Mariënheem bezet na twaalf wedstrijden de zevende positie met zestien punten. Nieuw Heeten staat daar een plekje onder met dertien punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Ook op het gebied van doelsaldo doen de Sallandse ploegen niet veel voor elkaar onder. Mariënheem heeft dit seizoen het net één keer vaker weten te vinden en heeft vier tegendoelpunten minder dan Nieuw Heeten.

Voor beide ploegen staat er weinig op het spel. Het kampioenschap is ver weg en ook degraderen is zeer onwaarschijnlijk. De wedstrijd op sportpark ’t Aspel in Mariënheem begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 26 februari 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.