wraak van vechtdal zoekt locaties

Het initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen VechtdalFM, het Stone Rock festival Dalfsen en Vechtdal Centraal.

Momenteel is de organisatie op zoek naar verschillende kroegen welke medewerking willen verlenen. Ook wordt er binnenkort gestart met de zoektocht naar bands die mee willen doen. De doelstelling is om in ieder geval zeven avonden te organiseren waarbij er vier bands per avond optreden, bij veel animo wordt het aantal locaties misschien hoger.

Cafés die hun locatie beschikbaar stellen doen een financiële bijdrage. Bij deelname kan de locatie uitgaan van veel promotie rondom het evenement middels uitbundige marketinginzet van VechtdalFM en Vechtdal Centraal. Het concept heeft zich nu al bewezen: In Salland is dezelfde kroegentocht georganiseerd onder de noemer ‘de Wraak van Salland’ waarbij kroegen uit kunnen gaan van overvolle zalen en een groot publieksbereik. De organisatie vanuit Salland is intensief betrokken en ondersteunt Vechtdal in alle opzichten.

De organisatie van de Wraak van Vechtdal streeft naar een professionele opzet. In iedere locatie wordt een volledige geluidsset en backline opgebouwd en bediend door ervaren geluidsmensen. Streven naar het maximaal haalbare en gaan voor kwaliteit.

Om de doelstellingen te verwezenlijken is de organisatie op zoek naar bedrijven die graag hun naam willen koppelen aan dit evenement. Een groot publieksbereik en positieve uitstraling naar de doelgroep gegarandeerd. Mochten bedrijven graag geïnformeerd worden over mogelijkheden kan contact gezocht worden met Bas Schultz (info@basschultz.nl) of Maurice Endeman (maurice@endeman.org). Wacht hier niet te lang mee: In Salland was de hoofdsponsor Beaphar binnen twee dagen overtuigd en profiteert nu van een succesvolle reclamecampagne rondom de Wraak van Salland. Voor een indruk en foto’s kijkt u op staging2.dewraakvansalland.nl

De Wraak van Vechtdal is een aanloop naar het Stone Rock festival in Dalfsen wat plaats vindt op 28 juli 2012. Het festival wil aandacht vestigen op het bandcircuit in de regio. VechtdalFM reserveert zendtijd voor de deelnemende bands welke ook in de studio uitgenodigd worden voor een live optreden.

Vechtdal Centraal (de krant) zet een speciaal katern op waarbij bands op de voet gevolgd worden. Op staging2.dewraakvanvechtdal.nl vind je meer informatie over dit initiatief.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.