Home / archiefcentraal / wereldtop paardrijden naar csi marienheem

wereldtop paardrijden naar csi marienheem

Op de dressuuravond komt Grand Prix-dressuuramazone Adelinde Cornelissen in actie. Cornelissen won vorig jaar met Parzival de wereldbekerfinale in Leipzig en veroverde teambrons en twee individuele gouden medailles op het Europees kampioenschap in Rotterdam.

In 2009 kwam ze ook al met twee gouden medailles thuis van het EK in Windsor, één behaald met het team en één individueel.

Verder zullen in Mariënheem diverse combinaties een kür op muziek rijden op verschillende niveaus. Zo heeft internationaal ponyamazone Marjan Hooge toegezegd om te komen rijden en zal Femke Beljon haar nieuwe kür op ZZ-zwaar niveau laten zien.

Tussen de dressuurblokjes door laat een aantal hengstenstations zien wat zij aan dressuurhengsten te bieden hebben voor de fokkerij.

De toegangskaarten voor deze avond en de rest van het evenement zijn inmiddels al verkrijgbaar. Ze zijn te koop bij Zadel en Tuigenmakerij Simons in Heeten, Horse Power in Heino en VVV Raalte. Daarnaast zijn ze op internet te bestellen door een email te sturen naar: info@csisalland.nl.

Lees ook

Teller Strijd van Salland nu al op dik 60.000 euro

HEINO – De teller van de Strijd van Salland staat nu al op dik 60.000 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.