Home / archiefcentraal / weinig aanstalten voor kunstgras

weinig aanstalten voor kunstgras

“Maar uit de gesprekken met de wethouder lijkt het er op dat die nog geen aanstalten maakt,” valt te lezen in een persbericht. De VVD vindt dat de belofte die destijds gedaan is ook moet worden waargemaakt.

“Afhankelijk van het antwoord van het college, zal de VVD er zeker op terug komen bij behandeling van de perspectiefnota. De VVD heeft zich in het vorige college sterk gemaakt voor kunstgras in alle buurtdorpen en dat staat nog steeds”, schrijft de VVD.

De gemeente wil woensdag nog niet inhoudelijk reageren op de brief. “We willen eerst met de betrokken partijen communiceren, daarna staan we de pers te woord,” stelt woordvoerder Marc Slagter. Het antwoord op de brief moet eerst door het college van B&W heen, daarna wordt het pas verzonden. Dat antwoord laat dus ook voor de voetbalverenigingen nog even op zich wachten.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.