wedstrijd van de week rohda raalte swz

Rohda Raalte is na veertien speelronden de trotse koploper van de Hoofdklasse C. Weliswaar op verliespunten, maar dat maakt de vreugde in Raalte er niet minder op. Met name in verdedigd opzicht is de ploeg van trainer Kick Maatman ijzersterk bezig. Slecht tien keer kreeg Rohda een tegendoelpunt te verwerken.

Grote uitblinker bij de Raaltenaren is Teije ten Den. De jeugdige speler mocht begin deze week zelfs op proef bij Jupiler League BV Veendam.

Tegenstander SWZ Boso Sneek doet het dit seizoen ook uitermate goed. De ploeg uit Sneek staat op verliespunten gelijk met Rohda Raalte. De kracht van de ploeg zit voornamelijk in het scorend vermogen. Dit seizoen werd het net al 31 keer getroffen.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 19 februari 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.