Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week rohda raalte swz

wedstrijd van de week rohda raalte swz

Rohda Raalte is na veertien speelronden de trotse koploper van de Hoofdklasse C. Weliswaar op verliespunten, maar dat maakt de vreugde in Raalte er niet minder op. Met name in verdedigd opzicht is de ploeg van trainer Kick Maatman ijzersterk bezig. Slecht tien keer kreeg Rohda een tegendoelpunt te verwerken.

Grote uitblinker bij de Raaltenaren is Teije ten Den. De jeugdige speler mocht begin deze week zelfs op proef bij Jupiler League BV Veendam.

Tegenstander SWZ Boso Sneek doet het dit seizoen ook uitermate goed. De ploeg uit Sneek staat op verliespunten gelijk met Rohda Raalte. De kracht van de ploeg zit voornamelijk in het scorend vermogen. Dit seizoen werd het net al 31 keer getroffen.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 19 februari 14.00 uur zijn geldig.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week rohda raalte swz

wedstrijd van de week rohda raalte swz

We gaan weer een bal weggeven! Voorspel de goede uitslag op de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week en win. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het duel tussen Rohda Raalte en SWZ Boso Sneek.

Rohda Raalte is de verrassende koploper in de Hoofdklasse C. De ploeg van trainer Kick Maatman gaat na veertien speelronden aan kop met 28 punten. Op verliespunten staat Alcides overigens wel boven de Raalter formatie.

Rohda is goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. Vorige week werd er gewonnen van Rigtersbleek (1-3) en eerder dit jaar was Rohda met 2-0 te sterk voor Longa ’30. De verdediging van de thuisploeg is dit seizoen waterdicht. De Raaltenaren incasseerden dit seizoen namelijk slechts tien tegendoelpunten.

Tegenstander SWZ Boso Sneek doet het ook uitstekend. Na dertien wedstrijden staat de ploeg met 25 punten op de vijfde plek. De kracht van SWZ is scoren. Met 31 doelpunten is de ploeg koploper op het gebied van doelpunten voor.

De wedstrijd op Sportpark begint zondag 5 februari om 14.00 uur. Als het veld dit tenminste toelaat.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 5 februari 14.00 uur zijn geldig.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.