wedstrijd van de week overwetering abs

De nieuwste editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal betreft het competitieduel tussen SC Overwetering en ABS uit Bathmen. Voor beide ploegen is dit misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. ABS staat bovenaan in de Vierde Klasse H, op de voet gevolgd door SC Overwetering. Winnen de mannen uit Olst, dan staat heeft het evenveel punten als ABS en voeren de ploegen samen de ranglijst aan.

ABS is bezig aan een ijzersterk seizoen. Aan het roer in Bathmen staat een oude bekende, namelijk Raaltenaar Hans Nijboer. Met name in de voorhoede heeft Nijboer geen reden tot klagen. In twaalf wedstrijden werd er al 43 keer gescoord. Dat komt neer op ruim 3,5 doelpunten per wedstrijd.

Alleen Colmschate was dit jaar te sterk voor ABS. Verder verloren de Bathmenaren geen wedstrijd. Tegen AZC, DAVO, Warnveldse Boys en Overwetering moesten de punten wel verdeeld worden.

Ook SC Overwetering heeft geen reden tot klagen. Er werd verloren van Colmschate en DAVO en bij Warnveldse Boys, DAVO, FC Zutphen en ABS werd gelijkgespeeld. Verdedigend staat de ploeg uit Olst als een huis. De ploeg heeft met vijftien doelpunten tegen de minst gepasseerde verdediging van de Vierde Klasse H. Voorin gaat het iets moeizamer. Er werd dit seizoen 27 keer gescoord.

Gaat de voorhoede van ABS er voor zorgen dat Overwetering niet langer de minst gepasseerde ploeg in de competitie is? Of voert SC Overwetering na deze speelronde de ranglijst aan samen met de mannen uit Bathmen. Dat zal zondag aan het eind van de middag blijken. De bal gaat om 14.00 uur rollen op Sportpark Overwetering.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 5 maart 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.