Home / archiefcentraal / warme truiendag op basisschool in broekland

warme truiendag op basisschool in broekland

De leerlingen van de Gerardus Majella School in Broekland hebben vrijdag het project ‘Scholen krijgen energie’ afgesloten. In het kader van de landelijke ‘Warme Truiendag’ kwamen vrijwel alle leerlingen die extra warm aangekleed naar school waar de kachel in de klassen uitging. Het project handelde over duurzaamheid en energiezuinigheid.

Het project begon maandag 23 januari. Voor de gelegenheid was de hele school koud en donker. Iedereen zat met zijn jas in de klas. In de verschillende groepen werd daarna gesproken over energie en de vanzelfsprekendheid waarmee de mensheid ermee omgaat. Daarna gingen alle groepen er op hun eigen manier mee aan de slag. De leerlingen van groep 4 tekenden voor de organisatie van de Warme Truiendag. Zo maakten enkele leerlingen affiches en weer anderen gingen langs de verschillende klassen om te vertellen over het idee.

Lees ook

Motorrijden voor WensAmbulance Oost Nederland

REGIO – Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus vindt de vijfde editie van ‘Rijden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.