vrolijke kindergezichten sieren kinderoptocht

Zondag barst de grote optocht van Raalte los. Maar ook de kinderoptocht neemt steeds grotere vormen aan. Vaders, moeders en hun kids komen in steeds grotere getale naar de Kinderoptocht.

Door de deelname van scholen groeit de optocht, wordt deze bonter, vrolijker en ook langer. De ‘school’ vissen was zo’n leuk voorbeeld. De diverse creaties van spook, fee, clowns, prinses, engel, boef, politieman, monster schieten aan je neus voorbij.Sint Caecilia en de Dweilband uit Deventer trokken verkleed en luid spelend in de stoet mee. Dit kwam de sfeer ten goede.

Prins Mart de 1e stond hoog op de Prinsenwagen. Hij vermaakte zich zichtbaar. Zijn Raad van 11 wist zich tijdig van de voorraad confetti te ontdoen. Het publiek aan de route kreeg de volle laag. Gelukkig blies de wind alle confetti weer mooi bij elkaar.

De jury zal het moeilijk krijgen. Volgens mij zijn alle deelnemers winnaar. Meedoen is belangrijker dan winnen. Hier begint ’t carnaval voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.