voorronde wraak in reimink lemelerveld

Café Reimink in Lemelerveld vormt vrijdagavond de locatie voor een derde voorronde van de Wraak van Salland. Op het programma staan optredens van de bands WilhelmFreddie, Razzle, One for Sue en A Letter Home. Wilhelmfreddie combineert verrassende funk met nostalgische jazz en stevige riffs. Razzle speelt soul-, disco- en funkklassiekers. Over One for Sue is geen informatie beschikbaar en A Letter Home zorgt voor een portie uitgelaten folkpop. Aanvang is om 20.00 uur.

De Wraak van Salland blijkt een groot succes. Bij de eerste voorronde in De Gouverneur was het al druk, maar afgelopen vrijdag werden in Café Vosman alle bezoekersrecords verbroken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.