voorbereidingen pompcup heino in volle gang

De voorbereidingen op de jaarlijkse PompCup van v.v. Heino zijn in volle gang. In het weekend van 26 en 27 mei komen ruim zevenhonderd jeugdige voetballers en voetbalsters uit onder andere Duitsland, Denemarken en Nederland naar Heino.

Het duurt nog een paar maanden maar de voorbereidingen van de PompCup 2012 zijn al in volle gang. Voor de achtste keer wordt dit internationale voetbaltoernooi georganiseerd op sportpark De Kampen in Heino, met dit jaar als hoofdsponsor weer Zilveren Kruis Achmea. De laatste jaren staat de PompCup in de top drie van alle georganiseerde internationale toernooien in Nederland.

De organisatie is alweer druk op zoek geweest naar verbeteringen en vernieuwing. In een aantal vergaderingen en brainstormsessies zijn er vele, al dan niet onmogelijke, ideeën opgedaan, waarbij ook aan de toeschouwers wordt gedacht. Denk aan de opening op zaterdag 26 mei en een geheel nieuw wedstrijdelement waar ook het publiek veel plezier aan zal beleven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, houd dan staging2.pompcupheino.nl in de gaten. Ook kun je de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie volgen via Twitter: @PompCupHeino. Ideeën en vragen kun je mailen naar pompcup@vvheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.