volop activiteiten bij t natuurlijk huus

Jelle Meindertsma start op 8 februari met de cursus Natuurlijke moestuin. De bijeenkomsten zijn gepland op 8 en 29 februari, 21 maart, 4 en 18 april, 16 mei en 12 september en duren telkens van 20.00 tot 22.00 uur. De deelnamekosten bedragen 80 euro. Alle facetten van natuurlijk tuinieren komen aan de orde.

Frank Silvis presenteert op woensdagavond 22 februari de lezing ‘Natuurlijk, gezond en vitaal wonen’. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Frank gaat in op de bronnen van geopathie en elektrostress. Volgens Frank kan het gaan om geologische oorzaken: wateraders, breuken en netten; technische oorzaken zoals elektromagnetische straling; menselijke oorzaken en zelfs parapsychologische oorzaken.

Michiel Bussink verzorgt op zaterdag 26 mei van 13.00 tot 17.00 uur de workshop ‘Eten uit de natuur’. De deelnemers gaan eerst op zoek naar eetbare producten in de natuur en die worden vervolgens bereid voor een gezamenlijke maaltijd.

Fenneke Janssens presenteert op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 17.00 uur de workshop ‘Kruidige limonade en thee uit eigen tuin’. De deelnameprijs bedraagt 35 euro per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie, thee en appeltaart en de benodigde materialen.

Wil je ook weten welke kruiden uit je eigen tuin je kunt gebruiken en combineren om heerlijke thee te zetten of limonade te maken en wat die kruiden allemaal voor je kunnen doen? Dan is deze workshop wellicht wat voor jou.

Daarnaast kun je elke maand bij ’t Natuurlijk Huus terecht voor een rondleiding door het huis en het terrein. De data zijn 28 januari, 25 februari, 24 maart, 28 april en 2 juni. De excursie duurt van 14.00 tot 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 10 euro.

Aanmelden of informatie opvragen kan via info@hetnatuurlijkhuus.nl. ’t Natuurlijk Huus staat open voor meer onderwerpen voor lezingen en/of cursussen. Stuur die ideeën gerust door, of – nog mooier – zet de cursus op lezing zelf op, vanuit ’t Natuurlijk Huus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.