volop activiteiten bij natuurdiorama holterberg

In de voorjaarsvakantie vinden er volop activiteiten plaats bij Natuurdiorama Holterberg. Zo zijn er poppenkastvoorstellingen, rondleidingen en bijzondere exposities.

De voorstellingen met de poppenkast voor de allerkleinsten vinden plaats op zaterdag 18 en woensdag 29 februari om 11.00 en 15.00. Alle dieren zijn van streek en in de loop van de voorstelling wordt duidelijk waarom. Wanneer de kinderen een eigen handpop meenemen wordt het feest nog groter!

Zondag 19 en woensdag 22 februari zijn er om 11.00 en 15.00 uur leuke en spannende kinderrondleidingen, waarbij de deelnemers actief betrokken worden. De bomen in het bos van Daantje Das kondigen het voorjaar al aan. Met behulp van een “knoppen zoekkaart” kunt de bomenquiz eens proberen. U zult verbaasd zijn over de eerste lentebodes.

Daarnaast is in het natuurmuseum de bijzondere wisselexpositie over roofvogels nog de hele voorjaarsvakantie te bezichtigen. Kortom: een bezoek aan de Holterberg is de moeite meer dan waard.

Natuurdiorama Holterberg is te vinden aan de Holterbergweg 12 in Holten en is in de voorjaarsvakantie dagelijks open van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website staging2.museumholterberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.