volledige ontzorging met joop elders sanitair

“De naam Elders heeft bijna de status van een merk gekregen”, stelt Erik Schut van Joop Elders Sanitair in Raalte vol trots. “Niet alleen wat betreft de kwaliteit van het aanbod, maar ook als het gaat om de realisatie van de badkamers. Daar hebben we hard voor gewerkt. Vijftien jaar geleden hebben we er heel bewust voor gekozen om ons te richten op alle aspecten van de badkamer. Niet alleen de verkoop, maar ook de installatie. We gaan voor een prachtig eindresultaat dat aan al onze standaarden voldoet. Dan is het ook het beste om overal verantwoordelijk voor te zijn. Zo heeft de klant optimale duidelijkheid en mag ie rekenen op het beste eindresultaat!”

Erik zegt het niet zonder reden. “We nemen een duidelijke stijging waar van het aantal klanten dat er heel bewust voor kiest om zich volledig te laten ontzorgen. Dat wordt tegenwoordig regelmatig uitgesproken bij ons in de showroom. ‘We hebben voor jullie gekozen omdat we weten dat jullie alles regelen.’ In een straal van 25 kilometer rond Raalte is dat ook redelijk uniek.”

One stop shopping noemen ze dat. Nou is zelfwerkzaamheid natuurlijk een prachtige manier om de kosten te drukken, regelmatig ondersteunt Elders klanten door werkzaamheden uit te voeren waar ze zelf tegen op zien. Maar juist bij de realisatie van een badkamer is dermate veel specialistische kennis nodig, dat een gemiddelde huis-, tuin- en keukenklusser voor hete vuren kan komen te staan. “Je hebt verschillende disciplines nodig”, stelt Erik. “Ga maar na, een plafondbouwer, een metselaar, een tegelzetter, een stukadoor, een installatietechnicus, een kitter en een elektricien. Het luistert heel erg nauw. Soms vertellen klanten ook dat het in het verleden mis is gegaan en dat ze daarom voor onze zekerheid kiezen.” Erik wijst er ook op dat door de professionaliteit van alle betrokken medewerkers de installatie echt niet duurder hoeft uit te pakken zonder zelfwerkzaamheid. “Onder de streep kom je waarschijnlijk zelfs goedkoper uit. En daarbij heb je dan ook nog een stukje zekerheid gekocht!”

Volledige ontzorging, dat is dus waar Joop Elders Sanitair zich op richt. “Een telefoontje en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Als de klant het wenst, breken we zelfs de oude badkamer eruit. Na 2,5 week staat de nieuwe badkamer er, volledig gebruiksklaar. Wellicht dat alleen onze medewerkers soms nog wel een kopje koffie zouden lusten, haha!”

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur is gevestigd aan de Boeierstraat 2, telefoon: 0572-361111 en/of 0572-351278. Meer informatie is te vinden op staging2.joopelders.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.