Home / archiefcentraal / voetballive doet het wel maar niet goed

voetballive doet het wel maar niet goed

VoetbalLive op Salland, Vechtdal en Deventer Centraal werkt niet helemaal zoals het moet. Wanneer je vanaf VoetbalLive naar een ander gebied wilt (van Salland naar Vechtdal bijvoorbeeld) kan de informatie wegvallen.

Dit is vrij simpel op te lossen door eerst naar de basissite te gaan en vandaar over te stappen naar de hoofdsite van een ander gebied. Wanneer je dus het Sallandse voetbal wil zien, ga dan naar Salland Centraal.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.