vier voorstellingen in hoftheater

Cabaretier Dolf Jansen, een speciaal programma rond de liedjes van Robert Long, ‘Aanstormend talent in concert’ en de Nijverdalse cabaretgroep MGNH, het HOFtheater heeft de komende dagen weer veel te bieden.

Cabaretier Dolf Jansen is donderdag 9 februari te gast in het Raalter theater. Hij zal in zijn voorstelling ‘Als ik het niet doe, doet niemand het’ wel weer eens even vertellen hoe het allemaal zit. “Cabaret met een grote C, stand-up zonder vangnet, poëzie met pijn, improvisatie en hier en daar een kwinkslag”, meldt het persbericht. Kaarten kosten 20 euro. Aanvang is om 20.15 uur.

Vrijdagavond 10 februari zingen Tony Neef, Jenny Arean, Maaike Widdershoven en Joel de Tombe in het programma ‘Vroeger of later’ liedjes van Robert Long. Ze bezingen gedachten en emoties van mannen en vrouwen, van jongeren en ouderen en van homo’s en hetero’s. De muzikale leiding is in handen van Alberto Klein Goldewijk. Kaarten kosten 24,50 euro. Aanvang is om 20.15 uur.

Zaterdagavond betreden zes jonge talenten het podium van het HOFtheater voor de finale van ‘Aanstormend Talent’. Zij werden tijdens de voorronde in de Plaskerk geselecteerd voor een podiumplekje bij het HOFtheater. Kaarten kosten 12,50 euro. Aanvang is om 20.15 uur.

De Nijverdalse Cabaretgroep MGNH is zondagmiddag te gast in het Hoftheater. MGNH bestaat al meer dan 25 jaar en verzorgt regelmatig voorstellingen over kerk en samenleving. Met veel historisch materiaal en met veel humor brengen zij de veranderingen van de laatste jaren in de Katholieke kerk voor het voetlicht. De voorstelling heet ‘Op de zevende dag. Genoeg materiaal voor handen, dachten wij zo…

Kaarten kosten 12,50 euro. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via de VVV/ANW in Raalte (0572 35 24 06) of online te bestellen via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.