Home / archiefcentraal / vier renners crt aan vertrek ster van zwolle

vier renners crt aan vertrek ster van zwolle

De koers kent ook dit jaar weer een sterk internationaal deelnemersveld met onder andere de opleidingsploeg van Rabobank en verscheidene (semi)profteams uit Duitsland, Groot Brittannië, België en Denemarken.

Start van de koers is om 12.00 uur op het Grote Kerkplein in het centrum van Zwolle. Het peloton zal vanuit Zwolle over de dijk naar Wijhe koersen en tussen 12.30 en 12.45 Raalte passeren. Kijktip: rotonde bij de Wijheseweg. Vanaf Raalte gaat de meute op weg naar Lemelerveld en de Lemelerberg.

Hierna zal het peloton terugrijden richting Zwolle, waarna een lus richting Dalfsen, Ommen en de kop van Overijssel te wachten staat. De renners zullen omstreeks 16.00 uur finishen op de Ceintuurbaan ter hoogte van het Oosterenkstadion.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.