verrast over aanwezigheid politici

“Er is in een zeer goede stemming gesproken over het huidige kapbeleid en de mogelijke gevolgen hiervan, maar ik wilde geen politieke discussie aan mijn keukentafel.”

Of er daadwerkelijk iets in de regelgeving gaat veranderen weet de bewoner niet. Wel is voor hem het verhaal nu klaar. “Ik heb de politici op de mogelijke gevolgen gewezen. Het is nu aan ons, de bewoners en eigenaren van de bomen in het mooie buitengebied De Stoevinghe, om waar te maken dat er op een verantwoorde manier met de verruiming van de regelgeving wordt omgegaan. Ik heb hier alle vertrouwen in zeker gezien de positieve inbreng van een aantal bewoners tijdens de wandeling. De toekomst zal het uitwijzen. Ik zal het echter niet nalaten om de politiek te wijzen op de negatieve invloed van het kapbeleid mocht hier aanleiding toe zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.