verlengen ceintuurbaan tot n348 gestart

Naast het verlengen van de Ceintuurbaan, wordt er meer werk verricht: nieuwe riolering naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie, verleggen van rioolleidingen, verleggen van kabels en leidingen van nutsbedrijven, het deels verleggen van de Hondemotswetering, aanleg van een nieuwe duiker tussen de wetering en de vijver op Drostenkamp, aanleg van een nieuwe rotonde op de N348 (waar nu de aansluiting met de Hondemotsweg is), het aanpassen van de huidige rotonde op de Zwolsestraat, het herinrichten van de Hondemotsweg en het verwijderen van de bestaande aansluiting van de Zwolsestraat op de N348 (bij de spoorwegovergang).

Provincie Overijssel heeft reeds aangekondigd om gelijk aan deze werkzaamheden ook groot onderhoud aan de N348 ter hoogte van Raalte te gaan verrichten.

De werkzaamheden nemen aardig wat tijd in beslag. Al met al moet het werk ongeveer aan het einde van juli afgerond zijn. De planning van de werkzaamheden vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.