Home / archiefcentraal / van der heijden tweede in steenwijk

van der heijden tweede in steenwijk

Rob van der Heijden, renner van ATB-team Lemelerveld, is zondag als tweede gefinisht bij de laatste wedstrijd van de wintercompetitie mountainbiken in Steenwijk. Twee weken voor de start van het nieuwe mountainbikeseizoen was dit een mooie gelegenheid om de benen te testen. ATB-Team Lemelerveld stond met vier renners aan het vertrek voor de wedstrijd op de Woldberg.

Rob van der Heijden was al vrij snel in de voorhoede van het peloton te vinden. Hij hield hier goed stand en finishte na 1 uur wedstrijd op een tweede plaats. In de achtervolgende groep reden Dienand Broekhuis, Rick Oosterlaar en Jeroen Wessel. Naar gelang de wedstrijd vorderde, viel de groep uiteen. Dienand finishte uiteindelijk rond plek tien, Rick rond positie zeven en Jeroen sloot de wedstrijd op een vijfde plaats af.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.