van dartel stopt als voorzitter kwiek

Handbalvereniging Kwiek kan niet alleen op zoek naar een nieuwe sponsor, maar ook naar een nieuwe voorzitter. Rob van Dartel heeft namelijk aangegeven dat hij zijn werkzaamheden als directeur van Flynth, de voormalige Gibo Groep, niet langer kan combineren met zijn werkzaamheden als voorzitter van Gibo Groep Kwiek.

“Ik ben twee jaar lang voorzitter geweest”, zegt Rob. “Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik kan dit niet meer combineren met mijn werk. Voorzitter zijn van Kwiek brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Als ik door zou gaan, dan doe ik Kwiek, Flynth en mijzelf te kort.”

Kwiek is al gestart met het zoeken naar een opvolger. Wanneer er voor 1 juni een nieuwe voorzitter is gevonden, dan gaat Rob deze inwerken. “Het staat wel vast dat ik na dit seizoen stopt. Iedereen heeft respect voor mijn beslissing. En het is een prachtige vereniging, dus ik wil mijn opvolger graag helpen.”

Naast de zoektocht naar een nieuwe voorzitter is de handbalvereniging achter de schermen ook druk op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. “Gibo Groep is sinds 1 januari dit jaar samengegaan met Flynth. Gibo Groep bestaat dus niet meer. Zes jaar geleden heeft de vereniging een contract gesloten met Gibo Groep. Drie jaar geleden is deze nog een keer verlengd, maar daar is wel bij gezegd dat dit de laatste keer was. Het is dus al langer bekend dat er gezocht moet worden naar een nieuwe hoofdsponsor. Er zijn al wat kandidaten, maar wanneer dit definitief wordt, is nog niet bekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.