Home / archiefcentraal / tien wijhese gewichtheffers naar nk

tien wijhese gewichtheffers naar nk

Tien gewichtheffers van het gewichthefteam Leef! Uit Wijhe komen zondag in actie op het NK in Assen. De gewichtheffers zijn momenteel hard in training om aanstaand weekend op hun best voor de boeg te komen.

Namens het team komen Bas Logtenberg, Jan Willem van Aefst, Derenik Kazarjan, Niels Koekkoek, Tibor Jokovi, Tom Beens, Juri Sarkisian, Ceyhun Bas, Benza Stephan Denis en Rob Logtenberg in actie. Trainer Karen Tovmasjan verwacht dat het team met een aantal medailles thuiskomt.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.