Home / archiefcentraal / theatervoorstelling voor kinderen in podium heino

theatervoorstelling voor kinderen in podium heino

Theatergroep Crash treedt zaterdagmiddag 25 februari met de voorstelling ‘Meisje van de zee’ op in Podium Heino. Crash neemt de kinderen (7+) tijdens de voorstelling mee naar de wondere wereld van een meisje dat onder water leeft.

In 2006 werd de theatergroep Crash opgericht door Susanne Hameleers en Sonja Potjewijd, naar aanleiding van de succesvolle voorstelling Crash van Karim Traidia. Crash maakt muzikaal jeugdtheater met daarbij voorstellingen over actuele onderwerpen. Humor, fantasie en live muziek hebben tijdens voorstellingen de hoofdrol. Vier talentvolle mensen met uiteenlopende kwaliteiten vormen de theatergroep.

‘Meisje van de zee’ gaat over een meisje dat in de zee woont met haar ouders en haar zeehond. Wanneer de zee te gevaarlijk wordt, moet het meisje vluchten. Het enige wat ze bij zich heeft is een koffer vol zout en een liedje van thuis. Ze spoelt aan op het land waar de mensen raar praten en niet op blote voeten lopen. Zomaar logeren mag niet op het land.

Met de koffer in haar hand en het liedje in haar hoofd gaat het meisje op zoek naar papieren en stempels, zodat ze wel op het land mag blijven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze vreemde, ontroerende en grappige mensen die haar wel willen helpen. Maar wat raakt ze kwijt in ruil voor die hulp? En wil het liedje van thuis wel blijven?

De voorstelling ‘Meisje van de zee’ vindt plaats op zaterdag 25 februari om 15.00 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 6,50 euro. Dit is inclusief koffie, thee of limonade.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.